Lejlighed

Velkommen til vores penthouse lejlighed i Villamartin.

Villamartin er en forstads by til Torrevieja, og  ligger i det sydlige Costa Blanca. (58 km syd for Alicante). Området, der med sine hvide sandstrande, appelsin- og citronlunde og mange golfbaner, er af Verdenssundhedsorganisationen (WHO), udnævnt til at have Europas sundeste klima, med 320 solskinsdage om året. Mikroklimaet (milde vintre og behagelige somre) opstår ved den høje fordampning af saltsøerne, der følger kysten omkring Torrevieja.

Lejligheden ligger på 3.sal og er indrettet til 4 pers. + 2 opredning i stue.

Den har et beboet areal på 80 m2. Der er 2 soveværelser, 2 badeværelser med bruser, et åbent Stue/køkken, et spise område, og et TV/sofa område. Fra stue/køkken går man ud på en sydvendt terrasse på 15 m2, hvor der går en trappe op på en 40 m2 tagterrasse med en fantastisk udsigt. På tagterrassen er der have møbler og stor gasgrill samt et depotrum. Der er også mulighed for at tage elevatoren helt op til tagterrassen.

Lejligheden indeholder: Ovn, mikroovn, køle/fryse skab, opvaskemaskine, vaskemaskine, aircondition. Der er  elevator og egen parkeringsplads. Der er WiFi i hele lejligheden, samt smart TV med Chromecast.

Boligen er en del af et moderne kompleks med 88 lejligheder bygget i 2016/17, højt beliggende i det populære Villamartin område i Orihuela Costa, på den sydlige kyst af Costa Blanca. Fra vores altan/tagterrasse har man en flot udsigt over omgivelser med Pool/have, kig til La Zenia Shopping Center, og Middelhavet i horisonten.

Cirka 6-700 meter fra lejligheden er der indkøbs muligheder, med bar/spisesteder, og ca. 1000 m til indkøbs center (1000 m til fods og 2,5 km i bil)  ”La Zenia Boulevard”, som er det største indkøbs center i provinsen Alicante, med 150 butikker og 20 restauranter/barer. Der er ca. 3.5 km i bil til La Zenia strand og 2 km i luftlinje. Golfbanerne Villamartin, Las Ramblas, Real Club de Campoamor og Las Colinas ligger inden for meget kort køreafstand. Fra vores tagterrasse kan man faktisk skimte en fairway på Villamartin Golf.

Vi lejer kun ud til venner og bekendte – Leje pris er 550,- pr dag/overnatning. Prisen er inkl. alt forbrug, lys, vand, el og internet. Der gives rabat på 2 uger.

Rengøring er obligatorisk på 60 Euro, uanset antal dage.

Der er ca. 7 km til den næste større by, Torrevieja (på størrelse med Esbjerg ), 55 km til lufthavnen i Alicante.