Willamartin

Willamartin golfbane blev bygget og bygget af Mr. Putmann og åbnede i juni 1972.  www.villamartingolfclub.com

 

Villamartin ligger på den sydligste spids af Costa Blanca og (derfor) kan prale af et af de sundeste klimaer i Europa. Af denne grund er området blevet centrum for en blomstrende feriebranche baseret på familieejede ejendomme. Området har mange sandstrande, og der er et stort udvalg af barer og restauranter, der tilbyder mange forskellige retter.

Villamartin var vært for Middelhavet Open 1994, som blev vundet af Jose Maria Olazabal efter en spændende play-off med Paul McGinley.

Villamartin Golf Club har et spændende design og mange udfordringer. Banen er en par 72 og længden er 6132 meter fra de hvide tees, 6037 fra gul og 5259 fra rød.Golfbanen er designet, så den er passer godt ind i landskabets former, da områdets kløfter og dale spiller en stor rolle på banen, især på bagni. Nogle af hullerne er omgivet af oliventræer, hvilket gør disse greens endnu sværere.

De højtliggende tee-steder på de første 9 huller har fantastisk udsigt over kysten, så når der er vind, gør det hullerne mere udfordrende. Det 17. hul, som er par 3, er banens signaturhul og har et højtliggende tee-sted, hvilket kræver et godt drive for at komme over kløften og vandet, som løber hen igennem fairwayen, og hen til den niveauopdelte green. Der er masser af bunkers og træer omkring greenen, så din præcision vil bestemme din succes på dette hul. Der er desuden en pro shop, driving range, putting green samt et chipping-område og en bunker, hvor du kan få god øvelse, inden du går ud på selve golfbanen.

Banen er meget forskelligt og i modsætning til mange andre baner i denne del af Spanien hvor ingen af ​​hullerne ens. En af udfordringerne er de mange gamle fyr- og oliventræer. Uanset udfordringerne kan man fra flere af hullerne nyde den smukke udsigt over Middelhavet.

Det eksisterende klubhus er ved at blive renoveret med udvidede terrasser og garager til buggies, sammen med nye mandlige og kvindelige skabsrum. Bygningerne følger den oprindelige mauriske stil med keramiske fliser.

Fra den nye terrasse kan du både spise og drikke godt og nyde en storslået udsigt over det 18. hul, med sin green direkte foran terrassen.