Strande

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyststrækningen fra byen Torrevieja til Cartagena er pragtfuld, med herlige badestrande, som perler på en snor. Der er et stisystem på 17 km langs Middelhavet. Pak badetøj og strandudstyr i bilen, så du altid er klar til en tur i vandet J

Kystlinjen er med klipper, klart vand og følgende sandstande med blå flag: fx La Zenia, Carbo Roig, Campoamor, Punta Prima og Playa Flamenca. Kysten byder på et smukt lokalmiljø med en perfekt balance mellem grønne områder og bebyggelse. Her er en kort beskrivelse af nogle af de strande, der er tættest på lejligheden:

 

La Zenia Beach – 3 km fra lejligheden – Lækker strand, som dog kan være meget overfyldt i højsæsonen. Den er beliggende mellem standene Playa Flamenca og Carbo Roig. La Zenia stranden er 350 meter lang og har en pragtfuld beliggenhed, gode faciliteter og rne omgivelser. Stranden byder på handicap faciliteter, strandbrusere, toiletter, førstehjælp, som regel livredder, parkering, taxi, bus, strand barer og restauranter, sports faciliteter og meget mere.

GPS: Playa de la Zenia

 

Carbo Roig – Skøn lille stand, som kun er 420 meter lang og 18 meter bred. Den er udformet som en lavtliggende bugt og byder på udsigt over uberørt natur. Man kommer til stranden via kørerampe eller trapper. Hvis man er til gåture, sol og strand, er denne strand det ideelle sted at nyde livsstilen på Costa Blanca. Vandsport som fx windsurfing eller vandski er der også mulighed for. Stranden byder på mange faciliteter, parkering, handicap faciliteter, bus, som regel livredder, hyggelige baer og restauranter. Kør også efter ”La Bahia Restaurant”  eller parker ved en af flere skiltede p-pladser til ”Carbo Roig” og gå ned ad trapperne. SUPER hyggeligt sted, hvor man kan få småt eller stort at spise, eller bare sidde og få en drink, og nyde den skønne udsigt.

4,8 km til  stranden -GPS:  Playa de Cabo Roig

5,8 km til La Bahia –  GPS: RESTAURANTE LA BAHIA de Cabo Roig, Calle Puerto, s/n, 03189 Dehesa de Campoamor

 

Cala De Campoamor –  Er en åben strand med meget fint sand, en strandpromenade og sprtsfaciliteter. Der er en havn, som kan tilbyde enhver form for vandsport, sejlads, windsurfing m.m.. Stranden er udsyret med handicap faciliteter, toiletter, bad, som regel livredder, barer og restauranter. Kør efter ”Club Náutico Dehesa De Campoamor”.

6,4 km til strandn – GPS: Calle Rambla del Nacimiento, 03189 Orihuela

 

Playa De La Glea og Playa Aguamarina ligger i forlængelse af hinanden lige syd for Carbo roig strand. Fine små srande med god afstand til vandet.

6,1 km til stranden – GPS: Playa Aguamarina, Spanien

 

Playa Flamenca – Stranden er 150 meter lang og dejlig fredelig. Beliggende mellem Punta Prima og La Zenia. På stranden er der som regel livredder, sportsfaciliteter, strandbrusere, toilet, barer og restauranter.

2,9 km til stranden – GPS: Playa Flamenca Beach, Calle los Geraneos, 15, 03189, Alicante, Spanien

 

Punta Prima – God strand med mange faciliteter. Dog med en del sten.

5,0 km til stranden – GPS: Punta Prima Beach, Paseo Marítimo, 11, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien