Shopping

Indkøb: Der er 700 meter til et mini marked ”DIALPRIX”, som har en fin frugt/grønt, kød- og brød afdeling.   Inden for få km, findes der flere meget store supermarkeder, som fx Acampo, Mercadona, Lidl og Consum, og meget andet er at finde på ”alle gadehjørner”. Der ligger en mindre Carrefour ca. 3 km fra legligheden lige ud ti N-332. Hvis man skal handle rigtig lækkert ind, eller bare skal lade sig inspirere, kan vi anbefale den store og flotte Carrefour lige  syd for Torrevieja, som ligger ca. 5 km fra lejligheden. Den har mange gode afdelinger, fx fisk, ost, slagter, frugt, bager og Shusi  to go. Der er også et stort supermarket ”Mercadona Supermercado” 3 km fra lejligheden

Shopping: Det flotte ”udendørs” Shopping Center – La Zenia Boulevard – ligger 1 km til fods og 2 km i bil fra lejligheden. Der findes ca. 150 butikker, kæmpe supermarked, hyggeligt torv med caféer, restauranter, legeland, bowling, casino, STOR sportsbutik DECATHLON (Ved siden af LEROY MERLIN) m.m.
Absolut et besøg værd – fordelt på 80.000 m2 og med stor gratis parkeringsplads/kælder.

Habaneras: Shoppingcenter  5 km fra lejligheden. Ligger tæt på det store Carrefour lidt syd for Torrevieja. Der er også et udvalg af, bl.a. Zara, Berhska, Stradivarius, H&M, Intersport, Esprit og mange flere.

Torrevieja by: Der er inden for de sidste år lavet gågade, hvorpå der også ligger en del butikker. Desuden er der en markedsgade med mange boder, som har et stort udvalg af tasker, tørklæder, smykker, tøj, souvenirers og meget andet.

Markeder: Der er næsten markeder hver dag i Torrevieja og omegn

 Stort marked hver søndag ved saltsøerne, 09:00 – 14:00

Fredags marked inde i byen Fantastisk Marked i Torrevieja hedde: Mercadillo de Torrevieja

– Der er et lille hyggeligt marked tæt ved Villamartin, det hedder Playa Flamenca Street market . Det tager 4 min i bil og 15 min til fods fra lejligheden. Vi synes personligt, at de andre er alt for store, og de samme boder i alle gader. De kommer med de samme boder i Flamenca  Street Market, men knap så mange af gengangere. Det er lidt mere overskueligt.

Markedet har åben hver lørdag fra 08:00 – 14:00

GPS: Calle Nicolás de Bussi (se gå-ruten her på kortet)

Der er et stort søndags marked  ”EL ZOCO”ved Ciudad Quesada på vejen til San Miguel. Der er alt fra tøj, sko og tasker, til et lækkert grønt marked samt lækre oliven i alle afskygninger – kør på N-332 mod Torrevieja, Tag hovedvej CV-905 (ca. 10-11 km) Når du kommer til ”motorvejs-rundkørsel” tag 3. frakørsel og kør på CV-940 – kør ca. 1 km og El Zoko markedet ligger på højre side

Mange boder er overdækket og giver god skygge. Der er udskænkningssteder med øl, sodavand osv. og man kan købe pølser, vafler og andet godt. En dansk bager har en bod med dansk rugbrød, franskbrød, rundstykker, wienerbrød, tørkager osv. Der er en dans pølsevogn, som bl.a. sælger Tullip-pølser, hotdog og kaffe. Det er toiletter på pladsen, og der er gode parkerings muligheder.

Det er åben hver søndag, hele året , fra 08.00 – 15:00

Santa Pola: stort marked midt i byen, som har åbent hver lørdag fra 09:00 – 14:00

Gran Alcant: Lille hyggeligt marked, som har åbent hver torsdag fra 10:00 – 14:00

La Mata: Mindre og hyggeligt marked med få turister og gode priser, som har åben hver søndag fra fra 09:00 – 14:00

Murcia: Ca. 1 times kørsel fra lejligheden. (Ligger tæt på IKEA) Der er der også et stort og flot Shopping Center.

Der er også et stort Shopping Center  i byen Alicante, tæt ved Barbera Castillo borgen.