La Finca Golf

Golf La Finca åbnede sine døre i august 2002. Denne storslåede golfbane skyldes sit design til dyktighed og geni af sin designer, Pepe Gancedo, som har været en af ​​de bedste amatørspillere i Golfens historie i Spanien.

Et felt af brede og generøse fairways med spektakulære og unikke greens, som giver faciliteter til brug af driver uanset spillerens handicap. En anden af ​​sværhederne på La Finca, er dens omfattende rough, der forbinder et hul med en anden, hvilket giver en masse udfordringer, når det af mange grunde ikke går som forventet. Alt dette gør dette banen til en af ​​de bedste golfbaner i Spanien. Uden at glemme de synspunkter, der præsenterer til hele regionen af ​​Vega Baja del Segura-floden.

På den anden side har golfbanen storslåede faciliteter, der indebære et imponerende klubhus, med hyggelige omklædningsrum og skabe, hvor du sikkert kan beskytte golfklubberne og endda elektriske vogne. Klubhuset har også en fantastisk butik, hvor du kan købe alt hvad du har brug for til golf, samt tilbehør og mode artikler og golfsko.

Greens på La Finca er helt forskellige fra hinanden, af forskellige former og enestående skønhed, hvoraf nogle er berømte: Det syvende hul med firkantet form og store dimensioner ligner en engelsk bowlingbane. Greenen på hul 14, er runde og dybe, minder om formen af ​​en kinesisk wok.

Golf La Finca har været hovedkvarteret for mange prestigefyldte turneringer siden åbningen. På amatørniveau skiller det europæiske juniormesterskab, det spanske juniormesterskab og finalerne i Audi-klassen og Audi Quattro-kredsløbene ud. På professionelt plan er Circuit EPD Tour og Circuit de Profesionales de la Comunidad Valenciana blevet afholdt.