Ting i Lejligheden

I Entréen er der 2 skydelåger. Bag den ene er der (vandvarmer) støvsuger og gulvspand. Bag den anden er der vaskemaskine (der er også en vaske-manual), div. rengørings artikler, kost, strygejern samt indkøbs tasker.

Køkkenet er udstyret med køleskab med frysedel, ovn, emhætte, mikroovn, opvaskemaskine.

Venstre vandhane er til drikkevand. Der er tilknyttet et vandfilter anlæg så vandet kan drikkes (men KUN denne vandhane)

Bestik, service, glas, kopper, skåle, fade, kande, gryder, pander, brødrister, stavblender, blender, el-kedel, viskestykker, karklude, kaffemaskine til filterkaffe, termokande, Senseo-up kaffemaskine (man køber selv kaffe-pads),  m.m.

I begge badeværelser er der toilet, håndvask og brusekabine. Der er forsk. størrelse håndklæder, vaskeklude, føntørrer og glattejern.

I begge soveværelser, er der en dobbeltseng med 2 dyner og 2 alm. hovedpuder, 2 aflange hovedpuder, samt sengetøj. Der ligger et par ekstra hovedpuder og tæpper i skabe.

I begge soveværelser er der 2 stk. alm. lagen til at tage over i stedet for dyne, hvis der er for varmt. I skabet er der 4 stk badelagener som kan bruges til liggestole, og ved poolen. I skabet er der er også et bord strygebræt, og bag døren står et tørrestativ.

I stuen er der er en sofa med chaiselong, som kan laves om til en dobbeltseng. Chaiselongen kan lukkes op, og der finder man sengetøj og ekstra tæppe. Der er et reolsystem, en kommode og et spisebord med 4 stole.

På reolen er der et 40” Samsung Smart-TV. der er tilsluttet en Chromecast, så man kan se Netflix, Viaplay, Tv 2Play, hvis man har en konto til disse, eller man kan se tv fra ens egen udbyder.

Har du YOUSEE eller STOFA som udbyder kan du se danske kanaler blot ved at hente Appen på mobilen

I lejligheden er der følgende til fri afbenyttelse: TomTom GPS, Spillekort, brætspil, et par bøger, magasiner, indkøbstaske, kikkert, bluetooth JBL højtaler, fyrfadslys, selfie-stang, div. oplader, powerbank m.m.

Der er også en Ipad mini, som kan bruges til at se Netflix, Stofa, Yousee eller tv2Play. Hvis man downloader apps, skal de slettes igen inden afrejse. Ipad´en er tilsluttet Chromecast, så man  nemt kan streame fra sin danske udbyder. Husk dit log in.

På terrasse ved stuen, er der rundt bord med 4 stole m/hynder (hynder findes i hyndeboksen)

På tagterrassen/depotrum  er der stor gasgrill m/pizzasten,  rotisseri, samt div. gillbestik, spisebord med 6 positionsstole + hynder,  2 stk. liggestole, hyndeboks  m.m, 2 stk strand/pool liggestole.

Vi har obligatorisk slutrengøring til fast pris:
60,- euro som betales i Spanien. I skuffen er der kuverter, og man lægger bare aftalt penge i kuverten, på spisebordet.

Der er gratis Wi-Fi i hele lejligheden.

Vi efterlader altid lidt sæbe, toiletpapir, opvaskemiddel til de næste.

Vi har vores private ting i skabe, (der er skilte med PRIVAT på) venligst respekter dette. Alt andet er til fri afbenyttelse. Kig blot i alle skabe.

Lejligheden skal afleveres i samme stand og med samme indretning, som ved ankomst.

INDENDØRS RYGNING ER IKKE TILLADT.

Har du lige smurt dig ind i sololie, så husk lige et håndklæde, når du sætter dig i sofaen.